Te gast in De zoete inval op Radio 2!

De zoete inval - Radio 2

Copyright foto: VRT

Op zaterdag 25 september, tussen 10u en 11u zal Ad te horen zijn in het Radio 2 programma De zoete inval!

Voor wie het programma niet kent: De zoete inval wordt gepresenteerd door Luc Appermont. Luisteraars kunnen vragen insturen die Luc dan voorlegt aan een panel van 3 bekende Vlamingen. Deze krijgen 90 seconden om het juiste antwoord te raden, en als dit hen lukt gaat er €100 naar een goed doel.

1-2-Go! kreeg een uitnodiging om live een vraag te komen stellen tijdens de opnames in het Radiohuis in Leuven. Dat leek ons supertof om te doen, dus op dinsdagavond 14 september reed Ad met een beetje gezonde stress naar Leuven om volgende vraag te stellen aan het panel:

“We hebben een gezin met 3 kinderen. Elke morgen is het een heel gedoe om iedereen op tijd de deur uit te krijgen. Ik en mijn vrouw hebben een oplossing bedacht om dit ochtendritueel wat vlotter te laten verlopen. Wat is die oplossing?”

Ben je benieuwd of het panel onze handige schoenstickertjes zal raden? Luister dan zaterdagmorgen zeker naar Radio 2 tussen 10 en 11!

Ontdek onze stickertjes: