Nooit meer bananenvoeten!

Een oplossing voor bananenvoeten: 1-2-Go! schoenstickers

Wat zijn bananenvoeten?

Je kent het ongetwijfeld wel: je kind is oud genoeg om zijn of haar schoenen zelf aan te doen, maar doet de linkerschoen aan de rechtervoet en omgekeerd.

Op zich is dit grappig en je kind zelf lijkt er geen last van te hebben, maar dit is natuurlijk niet optimaal voor de ontwikkeling van de voet.

Hoe kan je bananenvoeten oplossen?

Je kan dit makkelijk zelf oplossen door een sticker te nemen en deze in 2 helften te knippen. De ene helft kleef je dan in de linkerschoen en de andere helft in de rechterschoen. Op die manier vormen de stickers samen terug 1 tekening als de schoentjes juist staan.

Een voorbeeld van een 1-2-Go! stickervel

Op dit laatste principe hebben we zelf een leuke oplossing ontwikkeld: onze 1-2-Go! schoenstickers. We ontwierpen verschillende werelden met telkens 4 leuke stickers. Deze zijn al op voorhand in 2 helften verdeeld, dus je moet zelf de schaar niet meer bovenhalen!

Bovendien zijn onze stickers textielstickers waardoor ze op elke ondergrond goed blijven kleven en aangenaam aanvoelen, zelfs als je kind zijn of haar schoenen draagt met blote voeten.

We hebben gemerkt dat kinderen niet alleen fan zijn van de figuurtjes in hun schoen, ze zijn ook super trots dat ze voortaan zelf hun schoenen juist kunnen aandoen!

Ontdek onze stickertjes: