De top 5 van 2022!

1-2-Go! schoenstickers: top 5 2022
Ben je ook benieuwd welke werelden er het meest verkocht worden?

Hieronder vind je een overzicht van de 5 populairste schoenstickers van 2022. We hielden enkel rekening met stickers die verkocht werden via onze webshop, niet met velletjes die verkocht werden aan retailers.

Met voorsprong op nummer 1: de dino’s! Dinosaurussen zijn duidelijk nooit weggeweest en nog steeds even populair als in onze jeugd.

Op de 2de plaats vinden we de bosdieren terug. Deze stickertjes zaten al bij de eerste thema’s waar we onze webshop mee startten in 2020, maar blijven nog steeds populair!

Schattige diertjes zijn blijkbaar erg in trek, want de boerderijdieren staan verdiend op de 3de plaats!

Een nieuwkomer in de top 5! De bouwwerf werd pas eind 2021 toegevoegd aan de collectie, maar wist al meteen een plaats te veroveren aan de top.

En het prinsessen thema sluit deze top 5 af. Ook deze gaat al mee van in het prille begin, maar blijft hoge ogen gooien!

We zijn zeer benieuwd om te zien of er dit jaar grote verschuivingen zullen gebeuren in dit toplijstje! Er worden binnenkort weer nieuwe werelden toegevoegd aan de collectie, spannend om te zien of deze stickervelletjes in staat zullen zijn om de concurrentie voor te blijven!

Ontdek onze stickertjes: